torsdag 16 april 2015

Vinst inför storpublik

Å/K IBS - Tvååkers IBK 8 - 5 (1-4, 3-0, 3-1)

Söndagen då allt stod still i Åstorp för hade sökt sig till hallen för att kolla vår kvalmatch mot Tvååker. Men jag kan ju säga som så att det var rätt tyst i hallen efter 11 minuter. För då hade Tvååker tagit ledningen med hela 0-4. Men så som många gånger förr så var vi aldrig riktigt oroliga. Vi vet att vi är riktigt bra på att vända matcher och detta skulle även bli en sådan.

Division 1 nästa

Anna gör viktiga 1-4 efter 12:57 på assist från Sofia och vi känner att vi börjar komma in i matchen. Precis innan slutsignalen så åker vi på en två minuters utvisning. Men det är endast 4 sekunder kvar av perioden när detta händer.

Helt underbar vändning

Andra perioden drar igång och vi börjar med boxplay. Detta var nog vändningen för nu kom vi igång ordentligt och vi tog över matchen helt. 2-4 gjorde Stephanie, 3-4 kom från Artas klubba och 4-4 gjorde Anna igen efter ytterligare en passning från Sofia. Ett resultat som står sig perioden ut.

#9 Alek grym i kvalmatcherna

Tredje perioden börjar i samma tempo och vi håller i taktpinnen. Linda gör 5-4 och nu börjar det koka i hallen. Anna gör 6-4 och sitt tredje mål för dagen, assisterad av Pommer. Av bara farten kommer en halv minut senare även 7-4 från Emilias klubba. Och efter ytterligare 50 sekunder så gör även Amanda 8-4, Anna bjuder tillbaka med en passning. Det blir ett mål till men det är Tvååker som gör det och matchen slutar 8-5.

Pommer & Fia tillbaka i div 1

En helt fantastisk säsong som inte kunde avslutas bättre än så här. Vi gör det som vi verkligen ville, steget upp till division 1 är ett faktum. Med så mycket folk på läktaren och bra tryck.

Total glädje

# 29 Stephanie vald till matchens lirare

Mästarna

Tack alla ni som kom och stöttade oss och alla ni som hjälpte till runt matchen och efterfesten. Tack även till Ronny för bilderna. Utan er hade det här inte varit möjligt!