onsdag 15 februari 2012

Dags för Båstad borta


Nu ska serien avgöras, ja det vill säga, det ska avgöras vilket lag ska bli tvåa efter FCH. FCH kunde ju besegra Åby i förra matchen, rättvist eller inte, låter jag var osagt. Jag var på plats och såg Åby stå emot bra och som vanligt göra en bra match på sin hemmaplan.

Nu över till vår kommande match. Hur ser det ut i laget? Det går lite förkylningar bland spelarna, så det går inte just nu att säga vilka som är tillgängliga för spel. Det här är ju en match som många nog har lite svårt att ladda till, Båstad ligger sist i serien och vi har tuffa matcher mot Åby och Willands på tur.
Då gäller det att vara professionell och kunna gå ut och göra sitt jobb även i dessa lägen. Vi har pratat om att vi i denna matchen ska gå ut och föra spelet rejält och kunna sätta upp ett högt tempo. Det ska bli roligt att se hur vi kan lyckas med det, jag kommer bli rejält besviken om vi inte gör en riktigt bra match nu på torsdag.
Tanken är också att spela samman lite nya femmor vid detta tillfälle, sedan är det tänkt att de även ska spela ihop mot Åby.
Nu återstår det ju att se om det är möjligt, med hänsyn till grasserande förkylningar.
Varmt välkomna till Båstad på torsdag!
Coach Roger