fredag 17 februari 2012

Storseger i Båstad

Sofia svarade för två mål     Arkivfoto Kent Tillgren

Det här är som sagt ingen enkel match. Vi har haft svårt att göra våra bästa insatser mot bottenlagen i serien. Vi spelar inte vår bästa innebandy i denna match heller, men blir bättre och bättre vad matchen lider, även om det också är så att Båstad orkar mindre och mindre ju längre matchen går. Vi vinner första perioden, efter att Emilia vinner boll i anfallszon och elegant sätter bollen högt bakom Båstadkeepern. Vi har fler chanser men bollen vill inte in.
Vi skapar mer i andra perioden och kan rättvist vinna denna med 0-3. Alla målen i denna period är bra avslut och hade Eleonore och Anna haft lite tur, men också avlutat lite bättre, skulle vi haft fler mål gjorda i denna period.
Tredje perioden får klart godkänt, vi gör här 5 mål och har bud på fler. Visst, det är bara att erkänna, jag tror vi får tre riktiga "skitmål", bollarna har knappt styrfart in i mål. Samtidigt kunde vi gjort ännu fler, eller rättare sagt, vi skulle utnyttjat något av alla de lägen vi har.

Bäst idag var Emilia, som visade att hon är på gång igen upp ur sin svacka. Jenny, som just nu alltid gör bra matcher, visade igen att hon spelar klok och bra innebandy. Sofia gör återigen en bra match som center och visar att hon kommer mer och mer.
Backarna och Katta ser till att inte släppa in någon boll, samtidigt ska sägas att de inte sattes på så stora prov. Därför är det svårt att ge stort beröm, även om vi, som sagt, inte släpper in någon boll.

Vill även tacka våra trogna supportrar som kommer till Båstad denna sena torsdagskväll. Kan villigt erkänna att jag inte trodde det skulle vara så mycket folk på läktaren som det var.