fredag 3 februari 2012

Experterna tippar


Elina Persson

Elina Persson, före detta tränare för Å/K IBS damer

Jag tror att det kommer att bli en oerhört jämn match mellan seriens två topplag, där Å/K drar det längsta strået och vinner med 5-4. Å/K är ett starkt lag på frammarsch, där tränarstaben lyckats bygga en lagmaskin. En lagmaskin med stor vilja och ödmjukhet, som gör att laget kommer stå som seriesegrare! Kör hårt, ni är bäst!
 Slutresultat 5-4




Charlie Larsson, f.d. damlagstränare i Å/K IBS

Jag tror att matchen kommer sluta med hemmavinst med 4-2, för det har sett enormt bra ut på träningarna i veckan. De har ockå en bra trend som de inte ska bryta nu. Ett stort lycka till och kämpa väl! 
Slutresultat 4-2





Pelle Bergsten - ex-bloggare för Å/K IBS

Hjärtat säger hemmavinst med 3-2, men skall man gå lite klokare tillväga så kan man tänka så här: FCH vann hemma tidigt i höstas ganska stort mot ett Å/K IBS som då var ungt och orutinerat. Rutinen har man nu byggt upp och man även fått hem några "återvändare" som gjort laget starkare.
Å/K IBS har vuxit under resans gång, medan FCHs ego blivit allt större. FCH kommer allt närmre säsongens första förlust. Spelar ÅK IBS smart, dvs en taktisk "rollspelar-match, kommer det att gå vägen. Men logiskt resultat 3-3.


Slutresultat 3-2

ÅKIBS svaga punkt: Farten

FCH svaga punkt: Målvaktsspelet

Tungan på vågen: en viss Anna Johansson!




Oscar Sjöstedt  -  FC Sofiero (f.d. Å/K IBS)  

Vinst i denna match är ett måste för att ha chans på första platsen i serien. Jag tror att det finns mycket revanschlust med tanke på förlusten mot FCH senast. Rutinen som finns i Å/K´s målvakt kommer att bli nyckeln till vinst i matchen. Dessutom har jag fått insideinformation om att en nybliven OS guldmedaljör är spelklar och hon lär tydligen ha ett fantastiskt skott och en få förunnad speluppfattning. Ovan nämt är grunden för mitt tips på en 4-2 seger för Å/K.
Slutresultat 4-2




Anton Nielsen,  tränare för Å/K IBS F10

FCH har gått som tåget genom div.3 Norra Skåne och kommer till Borgen med full pott hittills. FCH är seriens spelskickligaste och snabbaste lag. Samtidigt så har inte Åstorp imponerat på sistone och lyckades i sista sekunden besegra Röke i en annars ganska dåligt genomförd match. 
Ska man slå FCH på söndag så kommer det krävas en bättre prestation än någon
annan laget åstadkommit under säsongen. 

Slutresultat 3-5 




Vi tackar alla tipparna och hoppas att få se dem på läktaren på söndag!