fredag 11 november 2011

Storseger mot Båstad

Kalle har gjort mål i boxplay   Foto Roger Nielsen

Vi vinner med 9-0, utan att imponera. Vi utnyttjar ett powerplay i första perioden och kan rättvist ta ledningen med 1-0. Vi kunde även utnyttja ett frislag som Julia säkert lägger in vid sidan om målvakten. Perioden kommer inte gå till historien som vår bästa period.
Vi gör två mål i andra perioden och går till periodpaus med ställningen 4-0.
Tredje perioden är vår klart bästa ikväll, då spelar vi med mer fart och då hinner inte Båstad med riktigt. Första målet i tredje gör Miche, hennes andra för kvällen. En stund senare drar vi på oss ytterligare en utvisning, Nu visar det sig att bli riktigt bra, för då visar Kalle och Jenny att det fungerar bra att vara en kvinna mindre på plan. Det är Kalle som kan göra 6-0 i boxplay och alla trodde nog på att 7-0 skulle gå in också, men tyvärr gick Kalles skott över den gången. Vi hinner med att göra både 8-0 och 9-0 innan matchen är slut.

Bäst på plan idag var Kalle, som nu börjar att komma ifatt träningmässigt och då visar hon upp vad hon kan. Jenny jobbar en del i det dolda, men idag syns vilka kvaliteter hon har. Julia är bra på backen idag och kröner det hela med ett mål också. Vår första line framåt fortsätter att producera, det känns ju alltid skönt att det är så. Nu laddar vi för nästa helg, då väntar Åby borta ännu en rolig derbymatch att spela. Idag var även Simon tillbaka i båset, nu är det klart att han kommer fungera som andretränare i damlaget och vi hälsar honom varmt välkommen !