fredag 6 september 2013

Säker seger i SKM





                                                               Anna 6 poäng idag


Emmaljunga GOIF - Å/K IBS 0 - 14 (0-5, 0-5, 0-4)

Med en riktigt bra tyngd från början till slut så krossar vi dagens motsånd totalt. Vi börjar hittar våra positioner och stuntals ser det riktigt bra ut. Med ett tidigt mål redan efter 0:09 sekunder från Amanda Pommers klubba så fortsätter vi mala på perioden ut.

Andra perioden fortsätter vi att spela aggresivt och med bra rörelse. Skönt att våra målskyttar fick göra lite mål. Tyvärr blev Emmy Jönsson skadad och fick utgå och vi fick ändra om lite i formationerna. Men det hindrade inte oss från att fortsätta leverera. Även nu kom backarna mer upp i banan och fick även vara med i det offensiva spelet.

Tredje perioden blir en transportsträcka och vi jobbar ständigt med att vi måste hålla uppe fokus när vi är på banan. Emellanåt slarvas det en del vilket gör att vi sätter oss själva i konstiga situationer. Detta måste vi försöka plocka bort så att vi inte skänker bollen till motståndarna.

Jenny Nilsson spelar stabilt i kassen under hela matchen och det är viktigt att hon också kommer igång. Idag gör hon en riktigt bra match.
Våra forwards börjar göra sina mål vilket är bra för oss, det är viktigt att dessa får göra mål.

Backarna och centrar står upp bra i många delar av matchen, vilket gör att vi vinner boll. De har stor del i dagens vinst.

Vi kör runt på tre hela femmor under hela matchen och det visar sig att vi blir tunga att möta.

Poäng fördelas enligt följande enligt domarna (dessa stämmer tyvärr inte), både Anna och Sofia H gjorde 6 poäng vardera i matchen:
Anna Johansson 4 mål 2 assist
Sofia Henriksson 3 mål 1 assist
Amanda Pommer 2 mål 1 assist
Matilda Kvist 2 mål 1 assist
Cajsa Nilsson 1 mål 2 assist
Eleonore Glebe 1 mål 1 assist
Arta Tahiri 1 mål
Linda Nilsson 1 assist
Felicia Ekman 1 assist
Alexandra Nilsson 1 assist

Tycker att alla spelare gör en bra match och har en bra inställning. Men nu laddar vi om inför söndagens match och börjar fokusera på den istället.

Vi tackar Emmaljunga och domare för en bra och välspelad match och önskar de lycka till framöver.

Bra jobbat tjejer!

//Tränarna