onsdag 26 mars 2014

Första kvalmatchen mot Kungälv

Nu på söndag spelar vi vår första kvalmatch och det är mot Sportlife Kungälv. Vi kommer som ni säkert alla vet att åka buss dit och vi räknar med att bussen går från Sibylla i Åstorp vid 14:00 tiden. Vi tänkte att vi stannar och käkar på Ikea i Göteborg och var och en betalar själv för det man vill käka.

Vi räknar med att vara på plats i Kungälv klockan ca 17:30.

Viktigt att vi förbereder oss ordentligt nu tjejer och att fokus ligger på innebandy och inget annat. Se till att äta bra och dricka mycket vatten dessa närmsta dagarna och kurrera er från förkylningar och liknande.

Vi kommer att ha en obligatorisk träning i Kvidingehallen på fredag klockan 19:00 och vi kör till 20:00. Alla spelare som är uttagna skall delta på denna träning. Johanna A är den enda som inte behöver komma ner för denna träning. För att slippa denna träning så krävs det en mycket stark anledning.

Följande är uttagna:

Sara Ginstrup
Veronica Elger
Amanda Pommer
Linda Nilsson
Alexandra Nilsson
Arta Tahiri
Julia Hultberg
Ellinor persson
Frida Larsson
Johanna Andersson
Stephanie Petersson
Eleonore Glebe
Jenny Olander
Anna Johansson
Felicia Ekman
Emilia Cleasby
Sofia Henriksson
Cajsa Nilsson

Ni som nu fått förtroendet se nu verkligen till att gå in med 100% för vi kommer att möta ett mycket hungrigt lag som kommer att göra allt för att vinna den första matchen.

Se nu till att sälja de sista platserna i bussen det finns bara ett fåtal platser kvar. Det kommer att komma en lista på de som beställt under lördagen.

Glöm nu inte att vi skall ställa om klockan på natten mellan lördag och söndag.

Forza Å/K

//Tränarna