tisdag 10 februari 2015

Tung förlust mot Röke för dam U

Röke IBK – Å/K IBS 5-4 (1-2, 3-1, 1-1)

Åter på plats i Tyringe nu med vårt U lag som skall spela match mot Rökes U lag. Känslan av gårdagens sammandrabbning finns kvar och det känns underbart. Vårt unga U lag skall ta sig an Rökes lag som också är väldigt ungt.

# 69 Sofia Cleasby kämpade bra

Vi ta ledningen tidigt i matchen genom Moa som blir snygg framspelad av Sofia C. 0-2 kommer till i vårt powerplay och det är Filippa som gör mål framspelad av Clara.  Innan perioden är slut så gör Röke 1-2. Vi jobbar på bra i hela perioden och vi kanske skulle ha gjort något mål till.

Andra perioden blir inte alls likt den första, vi tappar boll, börja köra själva och går bort oss i markering. Dessutom så börjar vi passa motståndarna och verkligen ställa till det. Röke drar ifrån till 4-3 och vi är inte alls med. Vårt tredje mål gjorde Clara med ett skott framspelad av Angelica på ett frislag.

#1 Ellen Persson gjorde en mycket bra match

Tredje perioden börjar och nu kommer vi ut med en helt annan känsla. Vi har gett oss fanken på att vi skall ta detta. Men det är Röke som gör 5-3 efter att vi inte fått bort bollen i vår zon. Men vi som vanligt så ger vi oss aldrig och vi får också utdelning. 5-4 gör Stella på ett skott från vänsterkanten. Matchen slutar 5-4 till Röke.

Det känns tungt att förlora men vi kommer stärkta ut av detta, det är aldrig roligt att förlora men man får ta lärdom av detta. Tycker förutom vår andra period som gör vi en bra match och vi skall inte glömma att vi har infört ett nytt spelsystem som vi skall lära oss och detta kommer att ta tid. Vi är på god väg men vi har långt kvar.

Tack tjejer för underhållningen och trots att vi förlora så tar vi med oss första och tredje perioden.