fredag 7 september 2012

Förlust i första matchen

Jenny och Julia är beredda   Foto Roger Nielsen

Vi lyckades inte så bra i inledningen och de tar ledningen med 1-0, Jenny klarar första skottet men tyvärr kan de slå in returen. De kan öka på ledningen två gånger, då de kontrar blixtsnabbt. Vi lyckades reducera innan pausvilan, vilket alltid är viktigt och psykologisk stärkande.

Kalle har reducerat till 3-1   Foto Roger Nielsen

Nejia laddade ett skottet som gick utanför, men studsar fram på andra sidan mål och där står Kalle påpassligt och lägger in bollen enkelt.

Pausvila och vi hämtar nya krafter, det återstår ju trots allt 20 minuter och de finns alla möjligheter att vända. Nu vill det sig inte bättre än att de kan öka på två gånger om till 5-1. Vi klarar av ett 5-3 underläge i två minuter, där tjejerna står upp riktigt bra. Det är Julia, Jenny och Kalle som kämpar på och tillsammans med Jenny i mål ser de till att hålla rent.

Nejia letar läge       Foto Roger Nielsen

Anna har gjort mål    Foto Roger Nielsen

Innan hesa Fredrik ljuder passar Anna på att stjäla bollen bakom mål, går ut framför mål och stänker upp den i krysset.

Matchen är sedan slut och vi har förlorar den, men nu vilar vi och kommer ge järnet i två nya matcher imorgon.

Text: Roger Nielsen