söndag 28 augusti 2011

Full fart mot seriestart

Foto Roger Nielsen

Det är nu en månad kvar till seriestarten och vi fortsätter att nöta vårt nya spelsystem. Vi jobbar vidare med både fysiken och konditionen inför säsongstarten. Vi har tre nyförvärv som kommer att bli starka tillskott i laget. Detta tillsammans med att vi har ett ungt lag som hela tiden utvecklas, gör att jag ser fram emot första seriematchen.
Vi träningsspelar nästa helg mot ännu ett bra division två-lag, nämligen Landskrona. Det är andra matchen för säsongen, därefter väntar motstånd från division tre-lag i skånemästerskapen. Vi kommer även att träningsspela mot vårt F16-lag, för att avsluta i Skm-gruppspelet mot Röke från division två helgen innan första serieomgången.
Jag hoppas att vi kommer vara många på träningarna nu, så att vi får en bra uppladdning den här månaden. Denna månaden kommer även att visa om vi ska flytta någon från F16-laget till damtruppen. Det finns mycket som tyder på att jag kommer att få prata med några spelare därifrån, om intresset finns att spela med damlaget också.

Detta skrevs för några dagar sedan och nu är det bestämt jag kommer att testa både Emmy Jönsson och Emma Gustafsson. De har sett riktigt bra ut på träningar och de ska få en chans att visa vad de kan. Jag tror att det är mycket som talar för att de kommer visa att de förjtänar en plats i truppen.

Ska nu även försöka studera lite motståndare, innan serien drar igång, för att se vilka lag som kommer att bli tuffa att möta. Skånemästerskapen är en ypperlig möjlighet att kunna studera våra motståndare.
Välkommen till Landskrona på lördag kl,16:00,för match mot deras division 2 lag.