fredag 13 december 2013

Förlust mot SödraDal

5 – 6 (1-1, 3-3, 1-1) (0-1)

                                           # 18 Arta Tahiri gjorde en mycket bra match!

Vilken match, vilken intensitet, vilket krigarhjärta vi visar i matchen mot SödraDal. Vi gör en mycket bra match mot division 1 laget och ger de verkligen en match som de sent kommer att glömma. Med en stor åldersskillnad på lagen så är vi väldigt stolta över ert sätt att stå upp på banan, vi visade lite för stor respekt i början av matchen. Men efter hand så jobbar vi oss in och till och med tar över matchen från och till. Vi känner inte efter utan bara går in och kör respektlöst och SödraDal blev darriga. Som siffrorna visar så följdes vi åt nästan hela tiden, dock hade vi ledningen med 4-2 och då kändes det riktigt bra. Vi har fortfarande mycket att jobba på men vi är helt klart på rätt spår. Ni skall alla ha en stor eloge för ert sätt att peppa och jobba på bänken.

Vi har ett par chanser att avgöra matchen i sudden men bollen vill inte in, plus att SödraDals målvakt också är ruskigt bra. Men som det ofta blir när ett lag trycker på så blir det läge på kontring. Vilket också hände denna gång, vi har lite oflyt med bollstuds och det utnyttjar SödraDal direkt och gör 5-6.

Vi fick lite skador på matchen Johanna Ejdelind fick utgå efter en trolig bristning i baksidan av låret. Cajsa Nilsson har sedan tidigare en streckning i baksidan av sitt lår och spelade ej. Än en gång körde vi runt på mycket folk och det visar att vi har en bra bredd. Johanna Andersson körde hela matchen men hade fruktansvärt ont i fötterna efteråt, men visar inte en min under spelet (krigarinställning). 


                                          # 5 Emilia Cleasby gjorde 1 mål i matchen

Jenny Olander, Emilia Cleasby och Felicia Ekman hade bra tryck och skapade mycket oro i SödraDals zon.


                                         # 33 Sara Ginstrup svarade för en mäktig insats

Sara gör en kanon match och vi är glada för att hon spelar i vårt lag. Idag visar hon upp hela sitt register och håller stundtals oss kvar i matchen stundtals.

Amanda Pommer och Alexandra Nilsson gör åter en kanonmatch, men i denna match så tycker vi även att Arta Tahiri och Linda Nilsson gör ett mycket bra jobb på sina backplatser. De visar att i vår zon är det vi som äger och lägger inga fingrar emellan. Mycket bra!

Poängen fördelades enlig följande:

Emilia Cleasby, Johanna Andersson, Matilda Karlsson, Linda Nilsson och Anna Johansson 1 mål vardera.
Amanda Pommer 4 assist (planens gigant)
Stephanie Petersson 1 assist

Ett härligt äventyr är över för vår del och vi kan fortsätta koncentrera oss på serien.

Än en gång så imponerar ni stort och visar härlig inställning och även ni som satt på bänken skall alla ha en stor eloge för ert sätt att peppa och jobba på bänken. Vi tar nu med oss de positiva bitarna och njuter ett lite tag för vår fina insats.

Ni är bäst och vi längtar redan tills nästa match.

//Tränarna