fredag 27 december 2013

GOTHIA CUP 2014

Nu drar det ihop sig inför Gothia Cup 2014 och spel för dj18 tjejerna. Vi är 15 st som kommer att vara med laget inklusive lagledare. Lagledare för detta äventyr är Thomas Hansson, Cajsa Nilsson och Emmy Jönsson. Vår första match är redan klockan 13:20 i Lisebergshallen mot Vinbergs IBF. Efter denna match tänkte vi checka in på hotellet för de som inte gjort detta tidigare. Det kommer att vara fler lag från Å/K IBS som också skall spela så det kan bli mycket innebandy om man vill det.

Vår andra match spelas på lördagen redan klockan 08:40 i Valhalla B mot Sävsjö IBK. Tredje matchen spelas 17:20 mot norska Fighters GIF i Valhalla A.

Här nedan följer rumsindelningen på hotellet och den kan inte ändras.

Rum 1 (3 bädds)
Veronica Elger, Linda Nilsson, Emilia Cleasby

Rum 2 (3 bädds)
Ellinor Persson, Frida Larsson, Sofia Tillgren

Rum 3 (3 bädds)
Arta Tahiri, Johanna Ejdelind, Felicia Ekman

Rum 4 (2 bädds)
Anna Johansson, Cajsa Nilsson

Rum 5 (3 bädds)
Johan Persson, Malena Persson, Oskar Persson

Övriga tjejer bor på Gothia Tower och är bokade där sedan tidigare.

Emilia, Arta och Johanna har beställt mat kort och dessa får ni vid incheckningen.

Viktigt att ha med sig är matchkläderna både svarta och vita, klubbor, målvaktsutrustning, skor, hygienartiklar och privata grejor.

Det råder totalt spritförbud på de som skall spela och det hoppas jag att alla har förstått och vår målsättning är att ta oss så långt det bara går mot en A final.

Vi skall vara på plats 12:00 i Lisebergshallen den 3/1 och då tar vi en liten genomgång vad som händer dag 1. Samtliga ser själva till så att man tar sig till och hem från Göteborg.

//Thomas