måndag 13 januari 2014

Vinst mot kävlinge för Dam U

Å/K IBS - Kävlinge 3-1 (2-1, 1-0, 0-0)

#11 Sofia Henriksson gjorde 3 poäng mot Kävlinge

Så var det dags för seriefinal även för vårt duktiga U lag och för motståndet står Kävlinge för. Kävlinge som senast vi möttes tog alla tre poängen och vi fick se oss slagna. Men det är historia och nu har vi kommit vidare och vi har utvecklats på ett positivt sätt. Med fullt lag så kom vi igång bra och redan i första minuten gjorde vi första målet. Det var Jenny Olander som gjorde målet och assisten stod Sofia Henriksson för och vi har 1-0. Veronica får visa upp några snygga räddningar. Matchen hade bara gått 6 minuter in i perioden när vi gör 2-0, nu är det omvända roller. Sofia Henriksson gör mål och Jenny Olander står för assisten. Innan perioden är slut så lyckas Kävlinge mål.

Andra perioden drar igång och vi fortsätter att hålla tryck i motståndarnas zon. Våra tjejer från F13 börjar verkligen  ta för sig ordentligt. Trots att de innan denna match har haft tidig fys och dessutom en tuff seriematch, spelar som de inte gjort något annat. Efter tio minuters spel så är det dags för Sofia Henriksson att göra ytterligare ett mål, nu står Rosanna Johansson för assisten 3-1.

Tredje perioden blir en transportsträcka och vi släpper inte till många kontringar och de kontringar som blir räddar Veronica hur säkert som helst. Matchen i hel het kontrollerar vi från första nersläpp. Vi rullar runt på tre hela femmor under hela matchen. Kul att tjejerna gör det vi säger och verkligen försöker spela en fin innebandy. Roligt med tjejerna från F13 att de går in och bara spelar utan att visa någon respekt för motståndarna.