torsdag 6 februari 2014

Stark vinst i sudden borta mot Röke!

5 - 6 (1-2, 2-2, 2-1, 0-1)

Efter en mycket stark avslutning borta mot duktiga Röke kunde vi få med oss två poäng hem. Det känns mycket bra att få dessa poäng eftersom Röke är mycket bra i Tyrs Hov. Vi hade med oss tre femmor som vi också startade med och tempot i matchen var intensivt och högt. Det märktes att vi vunnit de två senaste matcherna mot just Röke för de var verkligen ute efter revansch. Men vi är ett mycket bra lag och ger oss aldrig och vi växer ännu mer i dessa tuffa matcher.

# 18 Arta Tahiri gjorde en mycket bra match

Med tanke på periodsiffrorna så var det hela tiden jämnt dock hade vår tredje femma problem med Rökes första femma med Anna Gunnarsson i spetsen. Dagens match skulle handla lite om vår Anna Johansson och Rökes Anna Gunnarsson, dessa två ligger i topp i den totala poängligan. Båda levererade också Anna J 3 poäng och Anna G 4 poäng och de båda är väldigt viktiga för sina respektive lag.



#14 Johanna Andersson Matchens lirare


Men det var också en annan spelare som hade stor anledning till att vara nöjd, nämligen vår nr #11 Sofia Henriksson som stod för 3 av målen.

Sara Ginstrup gjorde en bra match trots att hon var lite halvskadad och de blev inte bättre av smällen hon fick i andra perioden. Men hon reste sig och bet ihop och spelade säkert matchen ut.

Poängen fördelades enligt följande:

Sofia Henriksson 3 mål
Johanna Andersson 2 mål
Arta Tahiri 1 mål
Anna Johansson 3 assist
Alexandra Nilsson 2 assist

Vi är nu fortfarande obesegrade efter ordinarie tid och vi behåller första platsen.

//Tränarna