söndag 19 oktober 2014

Vinst mot Stanstad dam U

SK Stanstad 1 - Å/K IBS 4 - 5


# 34 Julia Hultberg tog stort ansvar i matchen
 
Lördagens match mot Stanstad 1 för vårt dam utvecklingslag skulle visa sig bli en jämn och spännande match. I år kan vi se att klubbarna tagit fokus på att denna serie just är en utvecklingsserie och samtidigt så håller den hög klass. Det är viktigt att det blir jämna och tuffa matcher även i denna serie så att spelarna utvecklas framåt.

Alla formationerna fungerade bra och alla tog sin roll med stort ansvar. Ellen tog plats mellan stolparna och skötte sig bra. Backarna spelade stabilt och centrar och forwards jobbade intensivt och metodiskt. Vi jobbade mycket mot ytorna som vi hade pratat om tidigare innan match. Vi har även många avslut på mål från våra olika positioner

Resultatet speglar matchbilden väldigt bra och det var två lag som inte ville ge sig. Riktigt kul att de äldre tjejerna tar stort ansvar och hjälper de yngre spelarna.


# 3 Felicia Nash 1 mål
 
Målskyttar var; Felicia, Maja, Sofia, Julia, Cassandra

Felicia N för beröm för sin inställning och hon jobbar även på bra. Julia tar stort ansvar som kapten och även i sitt spel på banan. Julia är dessutom en riktigt bra förebild för de yngre spelarna.

//Mats & Pontus