söndag 20 oktober 2013

Vinst borta mot Malmhaug Dam U

                                                       Cajsa tre poäng mot Malmhaug

Malmhaug KFUM – Å/K IBS 3-8 (0-0, 2-5, 1-3)

Inför denna borta match så hade vi inte de bästa förutsättningarna. Eftersom Dam A var och spelade i Kävlinge och F13 hade en hemma match så skulle vi få ihop till ytterligare en match. Men med tanke på de omständigheterna så förstår ni nog att det kommer bli tufft. Men som väl är det så att vi har tjejer med världens bästa inställning. Stor eloge till alla er som började spela matchen och såg till så att vi kunde starta matchen enligt planering.  Fem tjejer från damlaget och fyra tjejer från F13 kunde se till så att det stod 0-0 inför den andra perioden. När resterande tjejer kom inför den andra perioden så mötte de många röda ansikten, men vilken tändning de hade (imponerande!).  Tjejerna på planen hade gjort ett fantastisk bra jobb som de spelade och jobbade för varandra.

Inför den andra perioden så kunde vi börja med tre hela femmor och det gav effekt direkt. Vi vinner denna period med 5-2 och vi spelar riktigt bra emellanåt. Veronica håller stängt i kassen och ser till så att siffrorna hålls nere.

Tredje perioden drar igång och vi behåller taktpinnen, vi drygar också rättvist ut vår ledning och vinner matchen med 8-3.

Mats Bergkvist som för dagen var min hjälp tränare och var med och satte igång matchen. Hans första kommentar till mig var ”fy f-n vad tjejerna har krigat”……….Man kan inte låta bli att bli lite rörd när man stod där och tittade på de som spelat.

Jag är väldigt imponerad av er allihop idag tjejer och med denna inställning kommer ni långt.

Tack till alla som var med idag och framför allt till Mats som löste detta på ett mycket bra sätt!

//Thomas