torsdag 28 november 2013

3 nya poäng i Malmö


Malmö FBC Ungdom – Å/K IBS  2 – 7 (0-0, 1-4, 1-3)

 2 mål idag av # 14 Johanna Andersson

Matchen i Malmö blev som vi hade förväntat oss och Malmös ungdomar hade stor respekt för oss. Dock var vi inte riktigt på hugget idag och det blir så ibland, vi tar lärdom av det positiva och det negativa från matchen. Vi har en del spelare som har dragits med förkylningar och skador som är på väg tillbaka, så vi åkte till Malmö med en stor trupp. Vi spelade runt på alla spelarna och vi behövde inte göra några större förändringar. Tycker som sagt att vi inte kommer upp i nivå och alla spelarna känner nog med sig att vi kan mycket bättre. Men det är viktigt att man även kan vinna fast att man inte spelar bra och vi tog hem 3 nya poäng och lite målskillnad. Positivt idag är att vi har flera olika målskyttar och det är alltid kul att få göra poäng.



# 15 Anna Johansson är i form 3 nya poäng

Sara fick en assist för sitt underbara utkast till Anna, som Anna snyggt satte i mål. Kul att Anna fortsätter leverera, hon har verkligen börjat bra.



                                          # 11 Sofia Henriksson 3 assist mot Malmö

Poängen fördelades enlig följande;
Anna Johansson 2 mål 1 assist
Johanna Andersson 2 mål
Linda Nilsson 1 mål
Jenny Olander 1 mål
Johanna Ejdelind 1 mål
Sofia Henriksson 3 assist
Frida Larsson 2 assist
Sara Ginstrup 1 assist

Nu väntar ett lite uppehåll och det kan vi behöva och alla de som är lite halvkrassliga kan kurera sig. Närmast väntar en tuff vecka i december då vi tar emot SödraDal den 11/12 för kvartsfinalen i SKMD. Samt de två sista seriematcherna den 14/12 mot Finn borta och 15/12 tar vi emot Lugi hemma.

Än en gång tjejer, ni imponerar fortfarande och ni är grymma!

//Tränarna