söndag 17 november 2013

Dam U vann igen!

Å/K IBS - Röke IBK 4 - 2 (2-0, 1-1, 1-1)

                                         Linda Nilsson två riktigt snygga mål idag!

Efter en mycket bra spelad första period kunde vi vinna matchen mot Röke IBK. Vi har haft en riktigt tuff helg och med facit i hand så har vi lyckas få till bra resultat. I lördags kväll var det middag och bowling för hela slanten och innan dess hade både Dam A och Herrarna haft två matcher. Vi kom till spel med hela 18 st spelare inför denna match, vi hade med fem tjejer från F 13 som hade haft läger under helgen. Men vi spelade matchen och det är viktigt och alla ni som kämpade idag och slet på banan för att hjälpa laget är guld värda. Tycker det är riktigt bra att ni spelade idag trots att ni var hemma sent, en stor eloge till er alla.

Matchen fick en bra start och vi tog rättvist ledningen med 1-0 genom Linda Nilsson utan assist. På sin plats idag som höger forward satte hon bollen i bortre krysset och Rökes duktiga målvakt Loella var chanslös. 2-0 kom till nästan på exakt samma sätt och Linda visar åter att hon är en grym avslutare. 3-0 gör Cajsa Nilsson på Emilia Cleasbys framspel efter klapp, klapp spel nere från egen zon tror att det var Frida som satte igång det. Vi har också en riktigt duktig målvakt som heter Veronica Elger, hon spelar med ett sjukt bra självförtroende och gör ett par riktigt fina och avancerade räddningar. Röke för in två mål för att vi går ner oss lite och bli lite loja. Men Röke är hela tiden på gång och slarvar vi så hugger de på allt. 4-2 kommer från Malin Elmqvist som lägger in bollen läckert framspelad av Rosanna Johansson. Matchen slutar 4-2 och vi gör en okej match, med tanke på förutsättningarna.

Hur gick det då för våra F 13 tjejer? Jo, de spelar bättre och bättre idag hade vi med två nya som skall prova på att spela för dam U. Jennifer Cedervall och Mikaela Steen gjorde premiär idag och skötte sig utmärkt.

Tack alla ni som spelade och hjälpte till runt matchen och tack även till Röke för en bra match. Tack även till Janet Hultberg, Mats Bergkvist och Peter Cedervall för hjälpen i båset.

Å/K IBS äger!

//Thomas