torsdag 21 november 2013

Intervju med Felicia Ekman

                                          # 6 Felicia Ekman

Hon lämnade Å/K för ett antal år sedan, men nu när Å/K gör en satsning så valde hon att komma hem igen. Inför helgens match mot FC Helsingborg så passade vi på att ta ett lite snack med Felicia.

Du är tillbaka i Å/K efter ett antal år i FCH. Hur känns det att vara tillbaka där allt började?

Det är jättekul att vara tillbaka. Även om laget till stor del har många nya spelare finns den härliga känslan och gemenskapen kvar.

I fjol så kvalade ni för att stanna kvar i division 2 med FCH, nu leder vi serien med Å/K. Vad är det för skillnad?

Förra säsongen var kantad av många motgångar. Naturligtvis är det alltid roligare att vinna men det är många gånger förlusterna man lär sig mycket av. FCH har jättefin sammanhållning i laget och jag trivdes superbra med innebandyn och människorna runt om. Men beslutet om att gå vidare mognade mer och mer under senare delen av säsongen. Den stora skillnaden är publiken, där alla lag i föreningen kommer och stöttarvarandra. Sådant finns inte i FCH.

Å/K har inför denna säsong gjort en jättesatsning på damsidan. Hur känns det att få vara med om denna?

Det är skoj att få vara med från början när laget byggs upp och hoppas naturligtvis att utvecklas som spelare och person. Med tanke på alla duktiga lagkamrater jag har äran att få spela med, kommer det säkert att gå bra.

Har laget levt upp till de förväntningar du hade?

Allt är positivt, jag hade inga särskilda förväntningar.

På lördag möter vi ditt gamla lag, hur känns det och hur kommer matchen att sluta?

Jag har ångest inför matchen på lördag. Har fortfarande kontakt och umgås med en del spelare så det känns kluvet men vi skall nog inte ta FCH förgivet…. De har många bra spelare och är ett starkt lag så det gäller att vara på topp direkt och naturligtvis vinner vi.

Vi tackar Felicia Ekman för intervjun och önskar henne lycka till mot FCH och även framöver.

//Thomas