torsdag 19 januari 2012

Inför Råbocka hemma

Kommer Katta att storspela igen  Arkivfoto Kent Tillgren

Dags att ta sig an FBC Råbocka, som ingår i SKNV, en sammanslagning mellan Hjärnarp och just FBC Råbocka. Det är ett lag som haft det tufft i serien rent poängmässigt, en seger och en oavgjord. De har dock bjudit på bra motstånd mot många lag och vi själva kunde, i höstas, vinna med knappa 3-1 i bortamötet. Detta gör att vi inte tar ut något på förhand. Visst är vi favoriter till segern och vi ska givetvis slå dem för att kunna fortsätta vara i toppen.
Resultaten i förra omgången gick vår väg, om man ser till det faktum att vi ryckte i toppen, vi och FCH. Nu fick ju FCH tre gratispoäng, då det inte blev spel mellan dem och Willands.
Vårt mål är ju fortsatt att kriga om minst en möjlighet till kvalplats till tvåan.
Vi saknar några spelare även till denna match, Neija och Isse är fortsatt bortresta och Anna kommer förmodligen inte att kunna spela någon match alls denna vår. Dock ska det inte kunna ställa till det, utan vi kommer med ett starkt lag till matchen. Vi kommer att ändra en del i femmorna för att testa lite nytt, så får vi se hur väl det slår ut.
Vi har ett bra go i laget just nu, vi kommer ge järnet i denna match för att ta det med oss, när vi sedan möter de andra topplagen, Röke och FCH, i kommande matcher.
Visst är sport för jäkla roligt, eller?
Coach Roger Nielsen