torsdag 26 januari 2012

Inför Röke borta

Dags för Röke igen   Arkivfoto

Dags att möta Röke borta, inte den lättaste matchen på säsongen. Röke ledde med 3-0 efter första perioden mot FCH och hade 4-4 i mitten på tredje perioden, så visst har de kapacitet. Vi besegrade Röke hemma med 5-1, efter att vi varit i ledningen hela matchen. Förutom en liten svacka i början på andra perioden behärskade vi den matchen bra. Förra året vann damerna en match och förlorade en. Röke har ett ungt hungrigt lag så det gäller att vara på sin vakt. Jag var och studerade Röke mot Förslöv i helgen som gick, kanske inte deras bästa match denna säsong. Detta innebär säkert att de är rejält revansch- sugna till denna match. De har ett antal snabba forwards så det gäller att se upp med snabba omställningar.
Vi kommer till spel med ett bra lag, jag räknar med att Kalle är tillbaka till denna match. Vi saknar Nejia och Isse som fortfarande är på resande fot. Nu är det ju förkylningstider och vi har saknat ett par spelare på träning, så det återstår att se vilka som finns tillgängliga på fredag. Vi har inte riktigt formerat laget och det går inte att göra ännu, då det är lite osäkert vilka som kan medverka.
Det känns som vi hela tiden utvecklas mer och mer, det finns fortfarande mer att få fram ur dessa tjejer. Simons och min förhoppning är att vi hela tiden ska utvecklas, för att vara på topp nu när serien ska avgöras.

Coach Roger